Klim Op Eeklo
Beste ouders,

 

Zondagavond 01/11/2020 kregen we vanuit de overheid de nieuwe richtlijnen voor onze werking door.
Vermits we al zeer goed voorbereid waren, verandert er voor ons weinig. Wij werken dus gewoon voort en uw kind kan verder op therapie blijven komen in ons centrum. Enkel de geplande groepssessies worden tijdelijk on-hold gezet.

Even alles op een rijtje:
– Tijdens de verlengde herfstvakantie werken we volgens het normale uurrooster.
– Dus ook op maandag 09/11, dinsdag 10/11, donderdag 12/11 en vrijdag 13/11 werken we volgens een normaal uurrooster. Woensdag 11/11 zijn we er ook even tussenuit.
– Bij afwezigheid van de therapeut gaat de therapie in de mate van het mogelijke door bij een collega. We bieden zo vaak als mogelijk individuele therapie aan. Omwille van verstrengde coronamaatregelen zal uw kind al eens vaker dan onze gewoonte is, afgebeld worden. Volg de afspraken die de therapeuten van uw kind met u maken.
– Komt u naar het centrum, draag zeker een mondmasker en let op de handhygiëne. Onze wachtzaal kan voorlopig niet meer gebruikt worden.

Wie ziek is, blijft thuis. Zo dragen we zorg voor elkaar en kunnen we met z’n allen het virus klein krijgen!

Onze gedetailleerde richtlijnen kan je terugvinden op www.ascendere.be/corona

Mochten jullie nog vragen of bemerkingen hebben, aarzel niet om ons te contacteren op het centrale nummer van Klim Op 09/376.83.11. U kan ook contact opnemen met de centrumverantwoordelijke Patricia Scheirlinckx op het nummer 09/376.83.21, e-mail: eb.pomilkcra@xkcnilriehcs.aicirtap.

Met vriendelijke groeten,

Bart Volders, Directie
Patricia Scheirlinckx, campusverantwoordelijke